Uusi Naruto-peli paljastui konsoleille ja pc:lle, vanhoja mätkintöjä paketoidaan samalla yhteen

Narutosta ei ole pulaa konsoleilla ja pc:llä tulevaisuudessakaan. Nyt viimeisimpänä länttä varten on varmistettu sekä kokonaan uusi peli Naruto to Boruto: Shinobi Striker sekä mätkintäkokoelmat Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Legacy ja Trilogy.

10.4.2017 21:00

Bandai Namcon on tuomassa lähitulevaisuudessa jälleen yhden uuden Naruto-pelin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle. Viimeisin julkisuuteen tuotu Naruto-nimike on Naruto to Boruto: Shinobi Striker, joka on tällä kertaa tiimipohjaisiin ninjayhteenottoihin keskittyvä tuotos.

Shinobi Striker vaikuttaisi olevan erityisesti verkkopelaamista ajatellen suunniteltu peli, jossa yhteen ottavat kerralla aina kaksi neljästä hengestä koostuvaa ninjatiimiä. Taisteluita ei myöskään käydä ilmeisesti missään erityisen tasaisilla alueilla, vaan ympäristöjen taktinen hyödyntäminen vaikuttaisi olevan myös iso osa pelin hallitsemista.

Julkistustrailerin Naruto to Boruto: Shinobi Strikerista löytää alta.

Yhdessä Shinobi Strikerin kanssa Namco on paljastanut samalla syksyä varten Naruto-kokoelmapaketit Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Legacyn ja Trilogyn, jotka ovat myös saapumassa Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle.

Paketeista Ultimate Ninja Storm Legacy pitää sisällään kaikki neljä tähän asti julkaistua Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm -peliä mukaanlukien myös nimikkeet, jotka nähtiin alunperin edellisellä konsolisukupolvella. Myös pääosa pelien lisäsisällöistä on samalla ahdettu mukaan.

Trilogy on muuten samanlainen paketti, paitsi ettei se sisällä uusinta Ultimate Ninja Storm 4 -osaa.

Myös Naruto-kokoelmista löytää trailerin alta.

Lisää luettavaa