Uusi mittava Five Nights at Freddy’s -peli jää loppuvuoteen – nappaa nyt kuitenkin ilmainen lohtupeli

Ilmaiseksi ladattava pikkupeli Security Breach: Fury's Rage muovaa suosikkisarjan hahmosta toimintamätkinnän sankareita.

2.5.2021 17:08

Suosittua kauhusarjaa suurempaan ja seikkailuvetoisempaan kuosiin muovaava Five Night’s at Freddy’s Security Breach on tulossa saataville loppuvuodesta 2021. Sarjan luova Scott Cawthon ilmoitti asiasta tuoreessa Reddit-kirjoituksessa, jonka mukaan hän olisi toivonut peliä ulos vielä vuoden alkupuoliskolle, mutta siihen laitettu panostuksen määrä ajaa aikataulua myöhemmäksi.

– Olen tehnyt päätöksen laittaa lisää aikaa ja rahaa peliin varmistaakseni, että se viimeistellään kunnollisesti. Se tarkoittaa loppuvuonna 2021 tapahtuvaa julkaisua suunnittelemani alkuvuoden sijaan. Se on sen arvoista, Cawthon toteaa.

Five Night’s at Freddy’s Security Breachia esiteltiin ensimmäistä kertaa pelikuvan merkeissä aiemmin helmikuussa.

Cawthonilla oli tarjoa aikataulu-uutisen yhteydessä toki myös yllätys. Game Jolt-palvelun kautta kehittäjä on julkaissut kumppaneiden kanssa nimittäin uuden pienemmän Five Night’s at Freddy’s -pelin nimeltä Security Breach: Fury’s Rage, joka muovaa tutusta sarjasta kepeän ja värikkään toimintamätkinnän.

Security Breach: Fury’s Ragen voi ladata ilmaiseksi Windows-koneille tästä.

Lähde: Reddit

Lisää luettavaa