Uusi Might & Magic -taktikointipeli Showdown paljastui – tältä se näyttää

Might & Magic -sarja on laajentunut hieman figuuripohjaisten lautapelien inspiroimalla Might & Magic Showdonilla.

19.1.2017 20:28

Klassinen fantasiapelisarja Might & Magic on saanut yllättäen jatkoa. Nyt torstaina Ubisoft on tuonut Steamissa saataville Might & Magic Showdownin, jota se myy parhaillaan early access -kuosissa 20 euron hintaan.

Uusi peli on jälleen hieman taktisempi Might & Magic -sarjan edustaja, joskin mistään Heroes of Might & Magicin kaltaisesta strategioinnista ei ole kuitenkaan kyse. Showdownissa kaksi pelaajaa kohtaavat varsin pienikokoisilla areenoilla, joissa nämä ohjastavat reaaliajassa omaa sankariahahmoaan ja tukevat samalla myös tämän rinnalla taistelevia tekoälyhahmoja.

Tyylillisesti Might & Magic Showdown ottaa paljon mallia figuuripohjaisilta lautapeleiltä. Ison osan Showdownista muodostavat omien sankarihahmojen kerääminen ja maalaaminen, joskin pääseepä tekoälyn ohjastamien figuurien ajatusmaailmaakin säätelemään.

Moninpelin lisäksi pelistä löytyy 30 tehtävästä koostuva yksinpelikampanja.

Kehitteillä on Might & Magic Showdown on Ubisoftin montrealilaisella studiolla, jossa töihin on ryhtynyt Ubisoftin pelikatalogin monipuolistamiseen erikoistunut Fun House -osasto. Suunnitelmissa kehittäjillä olisi pitää Showdown early access -kuosissa ainakin kaksi kuukautta, mutta tämä voi vielä venyä pelaajien antaman palautteen myötä.

Kepeän videoesittelyn Might & Magic Showdownista voi nähdä ohesta.

Lähde: UbiBlog

Lisää luettavaa