Uusi Marvel-sankareita pursuava Lego-peli mahduttaa sisään kuusi elokuvaa – katso traileri

Seuraava Lego-aiheinen Marvel-peli koostaa yhteen kuuden Avengers-aiheisen elokuvan tapahtumat.

11.10.2015 03:45

Lego Dimensions saapui vasta kauppoihin tuhannelle ja yhdelle alustalle, mutta se ei ole estänyt Warner Brosia julkaisemasta uutta traileria jo seuraavasta suuremmasta Lego-pelistään. Uusi video tarjoaa aiempaa laajemman katsauksen siihen, millaista tarinallista antia onkaan luvassa Lego Marvel’s Avengersissa.

Toisin kuin alkujaan saattoi helposti olettaa, ei Lego Marvel’s Avengers kietoudu tapahtumiltaan vain kahden Avengers-elokuvan ympärille. Sen sijaan tuore traileri vahvistaa, että peli koostaa yhteen peräti kuusi suosittua Marvel-elokuvaa. Nämä ovat Captain America: The First Avenger, The Avengers, Thor: The Dark World, Iron Man 3, Captain America: The Return of the First Avenger ja The Avengers: Age of Ultron

Alunperin Lego Marvel’s Avengersia odoteltiin kauppoihin vielä täksi vuodeksi. Nykyisellään pelin julkaisun on suunniteltu tapahtuvan Euroopassa kuitenkin vasta 29. tammikuuta.

Pelistä on odotettavissa versio niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Wii U:lle, PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle, Vitalle, 3DS:lle kuin myös Windows-koneille.

Lisää luettavaa