Puoli vuotta sitten maailman tietoisuuteen tullut Marvel-sarjakuviin pohjautuva massiivimoninpeli onkin päätynyt peruutetuksi.

Pelin oli määrä saada syntynsä DC Universe Online -verkkopelistä myöskin vastuussa olevan Daybreak Game Studiosin kehittämänä, mutta nyt sen emoyhtiö Enad Global 7 on ilmoittanut vetäytyvänsä projektista. EG7 tiedottaa, että päätös tehtiin sen jälkeen, kun yhtiö päätyi uudelleenarvioimaan niin hankkeen riskitekijöitä, sen vaatimia sijoitustoimia kuin pidemmän linjan kehitysstrategiaa.

Aikeena EG7:llä oli sijoittaa projektiin reilut 500 miljoonaa Ruotsin kruunua eli noin 47,5 miljoonaa euroa kolmen vuoden aikana. Nyt resurssit on määrä jakaa kuitenkin muihin pienempiin projekteihin, kuten edellä mainitun DC Universe Onlinen ja The Lord of the Rings Onlinen päivityshankkeisiin sekä uusiin sen omistuksessa oleviin pelinimikkeisiin.

Hirveästi yksityisohtia peruutetusta Marvel-MMO:sta ei ehditty kuulemaan ennakkoon. Ilmeisesti projektin vetäjänä oli määrä toimia supersankariverkkopelien kanssa aiemminkin työskennellyt Jack Emmert, joka on DC Universe Onlinen ohella vaikuttanut myös City of Heroes– ja City of Villains -pelien parissa.

Lähde: EG7

Lisää luettavaa