Nintendo on julkaissut sekä uusia kuvia että pitkän esittelyvideon tasohyppelypelistä Super Mario 3D World. Aiemmin peliä esiteltiin alkuviikon lystikkäässä Nintendo Direct -trailerissa. Super Mario 3D World saapuu yksinoikeudella Wii U:lle marraskuun 29. päivä.

Pelissä voi muun muassa viskoa pesäpalloja, syödä kirsikoita moninkertaistaakseen pelihahmojen määrän ja poimia mukaan erilaisia palikoita, jotka antavat hetkellisiä kykyjä, kuten ilmassa propellilla lentämisen.

Mario voi myös napata matkaansa piraijakasvin, jonka voi sitten kääntää vihollisia vastaan. Goomba-asussa Mario voi puolestaan naamioitua vihollisilta. Mukana on myös uusi kissa-asu, jonka kynsien avulla kiipelillään seinillä ja raavitaan kaikki edestä.

Tuoreessa videossa keskitytään Super Mario 3D Worldin moninpeliin. Pelissä on valittavana neljä hahmoa, joilla on omat vahvuutensa. Prinsessa esimerkiksi leijuu ilmassa ja Luigi pomppaa korkeammalle, mikä henkii vahvasti NES-klassikko Super Mario Bros. 2:n antia. Esittelyvideon näkee tästä.

Super Mario 3D World julkaistaan Wii U:lle 29. marraskuuta.

Lähde: Nintendo

Lisää luettavaa