Nintendon uusin ilmaispelikokeilu Pokémon Shuffle on saavuttanut Euroopan. Peli on parhaillaan löydettävissä 3DS:n eShop-kauppapaikalta, josta ladattuna se vie muistikortilta tilaa hieman vajaat 700 blokkia.

Lajityyppinsä osalta Pokémon Shuffle on jälleen yksi erilaisten kuvioiden yhdistämiseen pohjautuva pulmapeli. Peli-idea on tosin muovattu sopimaan yhteen monenlaisten eri Pokémon-elementtien kanssa, sillä pelaamisen lomassa pelaajat pyydystävät jatkuvasti uusia taskuhirviöitä ja muodostavat niistä taistelutiimejä. Pulmailun lomassa huomiota onkin usein kiinnitettävä hirviöidensä heikkouksiin ja vahvuuksiin, mikäli optimisuorituksiin haluaa yltää.

Ilmaisuus Pokémon Shufflessa näkyy sen tavassa rajoittaa pelaamista. Pelata pystyy vain, mikäli pelaajalla on hallussaan riittävästi sydämiä, jotka uusiutuvat tietyin aikavälein. Mikäli uusiutumista ei jaksa odottaa, voi uusia sydämiä ostaa jalokivillä, joita voi vuorostaan ansaita sekä pelaamisella että oikeaa rahaa käyttämällä.

Peli tarjoaa jatkuvasti mahdollisuuden hankkia käyttöönsä myös erilaisia apuvarusteita. Myös ne ovat hankittavissa sekä pelaamisella että oikean rahan avulla.

Lähde: Nintendo eShop

Lisää luettavaa