Uusi ilmainen battle royale kiinnostaa – Apex Legends vetää puoleensa miljoonia pelaajia ja satoja tuhansia katsojia

Apex Legendsin herättämä kiinnostus on kova.

6.2.2019 15:03

Eilen maanantaina julkistettu ja heti samalla julkaistu battle royale -peli Apex Legends on saanut vahvan alun. Pelin tehneen Respawn Entertainmentin vetäjä Vince Zampella juhli Twitterissä varhain aamulla Suomen aikaan pelin yltäneen vajaassa kahdeksassa tunnissa miljoonaan pelaajaan.

Tahti ei tunnu ensimmäisen vuorokauden aikana myöskään juuri hyytyneen. Tiistai-iltana Zampella antoi ymmärtää, että pelaajamäärä olisi sittemmin vielä tuplaantunut.

Pelkästään pelaajia Apex Legends ei ole myöskään vain houkutellut. Kirjoitushetkellä Twitchissa se on seuratuin peli reilulla 326 000 katsojalla. Parhaimmillaan se on huidellut TwitchTracker-sivuston mukaan jo lähes 500 000 katsojassa.

Apex Legends sijoittuu samaan universumiin Titanfall-pelien kanssa, mutta hylkää jättimäiset robotit ja keskittyy hahmovetoiseen battle royale -räiskeeseen. Peli on pelattavissa ilmaiseksi PlayStation 4:llä, Xbox Onella ja pc:llä.

Päivitys kello 1:05: EA on vahvistanut sijoittajapuhelussaan uniikkien pelaajien määrän yltäneen vuorokaudessa 2,5 miljoonaan, kun taas yhtäaikaisia pelaajia sillä oli parhaimmillaan 600 000.

Lähde: Vince Zampella (1), (2), TwitchTracker, Twitch

Lisää luettavaa