Uusi Humble Bundle tarjoilee Borderlands-seikkailuja täysin polkuhintaan

Humble Bundle lataa tällä kertaa pöytään varteenotettavan Borderlands-kokoelman.

24.6.2015 09:31

Uusin hyväntekeväisyyttä tukeva Humble Bundle -paketti lyö pöytään vakuuttavan Borderlands-kokoelman.

Yksinkertaisimmillaan uusi Humble Bundle koostuu alkuperäisestä Borderlandsista ja kolmesta lisäsisältöpaketista: mukaan on pakattu peruspelin lisäksi tarinalaajennukset The Zombie Island of Dr. Ned ja The Secret Armory of General Knoxx sekä areenaräiskintää tarjoileva Mad Moxxi’s Underdome Riot. Kuten tavallista, ostaja saa täysin itse päättää, kuinka paljon peruspaketista viitsii maksaa, joten edellä mainittu kokonaisuus irtoaa halvimmillaan sentin hintaan. 

Jos pelitarjonnasta on valmis pulittamaan enemmän kuin keskivertoasiakas, laajenee paketti Borderlands 2:lla ja osalla sen lisäsisällöstä. Psycho- ja Mechromancer-hahmoluokat peliin lisäävien bonuksien lisäksi sen kylkeen saa Creature Slaughter Dome -areenalisurin. Kaupanpäällisiksi mukaan lyödään vielä rehti 75 prosentin alennus vuoden takaisesta Borderlands: The Pre-Sequelista.

Paketin keskihinta pyörii kirjoitushetkellä hieman reilun viiden euron paikkeilla, ja keskimääräistä enemmän peleistään maksaville on luvassa lisää myöhemmin julkistettavaa sisältöä.

15 dollarilla eli noin 13 eurolla itselleen voi haalia kaiken yllä mainitun lisäksi Borderlands 2:n neljä juonilaajennusta sisältävän kausipassin, Headhunter 5: Son of Crawmerax -lisätarinan ja pelin tasokattoa nostavan Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2:n. Lisäksi ostos oikeuttaa 25 prosentin alennukseen 2K Gamesin oheistuotekaupassa.

Kaikki pelit ovat lunastettavissa Steamissa. Humble Bundlen tuttuun tyyliin omilla ostoksillaan voi tällä kertaa tukea halutessaan Bundle-toiminnan ja kehittäjien ohella myös Teksasiin syyskuussa avattavaa kansallista videopelimuseota.

Lähde: Humble Bundle, PC Gamer, VG247

Lisää luettavaa