Uusi Hitman on vuoden vanha – aika juhlia murhadatalla

Uuden Hitmanin debyytistä on kulunut nyt vuosi, mitä on juhlistettu hajanaisilla sitä koskevilla datapaljastuksilla.

19.3.2017 14:15

Tässä kuussa on tullut kuluneeksi tasan vuosi uuden Hitman-pelin debyytistä. Kehittäjä IO Interactive ei ole tietenkään halunnut jättää asiaa juhlistamatta, vaan se on julkaissut pelin kotisivuilla nipullisen verran erilaista dataa koskien sekä uuden Hitmanin sisältöä että sen pelaajien käyttäytymistä.

Data paljastaa esimerkiksi, että vuoden aikana pelaajat ovat suorittaneet pelissä yli 70 miljoonaa haastetta, kun kaiken kaikkiaan erilaisia haasteita on siinä nykyään saatavilla sellaiset 600 kappaletta. Omia Contracts-tehtäviä pelaajat ovat luoneet yhteensä vastaavasti reilut 250 000, ja niistä suurin osa löytyy pelin Sapienza-kentästä.

Mitä tulee pelin kertakäyttöisiin Elusive Targets -tehtäviin, ossittautui niistä lokakuussa pelattavissa ollut The Fixer kaikkein haastavimmaksi. Vain 23 prosenttia sen yrittäjistä onnistui tehtävässään. Kaikkein pelatuin Elusive Target -kohde oli nyt alkuvuodesta saatavilla ollut The Blackmailer.

Hövelimpien yksityiskohtien osalta IO on vastaavasti paljastanut, että pelin yksi yksittäinen vesilammikko osoittautui 70 ihmisen kuolinpaikaksi. Se on myös huomioinut, että pelin tekoälydialogissa on käytetty enemmän sanoja kuin Taru sormusten herrasta -trilogiassa.

Kokonaisuudessaan paljastetun datarimpsun voi katsastaa läpi tästä.

Lähde: Hitman (kotisivu)

Lisää luettavaa