Uusi Hearthstone-yksinpeliseikkailu paljastui – aloita peluu jo ensi viikolla

Hearthstone on saamassa kolmannen yksinpeliseikkailunsa jo nyt marraskuussa. Tulossa on tällä kertaa arkeologiteemaan nojaava The League of Explorers -niminen kokemus.

7.11.2015 05:45

Blizzard on paljastanut virallisesti seuraavan Hearthstone: Heroes of Warcraftiin työn alla olevan laajennuksen. Uusi peliä laajentava sisältökokonaisuus on nimetty The League of Explorersiksi ja se on järjestyksessään kolmas peliin saatava yksinpelikeskeinen koettelemus.

Teemaltaan tällä kertaa arkealogiaan nojaava The League of Explorers lisää Hearthstoneen päihitettäväksi jälleen kokonaisen joukon uusia hahmoluokkahaasteita sekä tekoälyvastuksia, joiden kanssa pääsee kokeilemaan onneaan parillakin uudella pelipöydällä sekä tuoreella korttiselkämyksellä. Menestys uudessa tilassa palkitaan tietysti myös kokonaan uusilla korteilla, joita laajennuksesta löytyy tällä kertaa 45 kappaletta.

Uusia kortteja voi käydä ihastelemassa Hearthstonen Facebook-sivuilla. Joukosta löytyy muutama lappunen, jotka on varustettu kokonaan uudella Discover-mekaniikalla. Discoverin aktivoidessaan peli ojentaa pelaajan eteen kolme satunnaista tämän hahmoluokkaan sopivaa korttia, joista tämä voi valita käteensä aina yhden.

Sisältönsä osalta The League of Explorers on jaettu neljään viikon välein julkaistavaan ”siipeen”, joihin on mahdollista ostaa pääsy joko pelissä ansaittavalla kullalla tai sitten oikealla rahalla. Kauaa uutta pelisisältöä ei tarvitse odottaa sillä The League of Explorersin ensimmäinen siipi tuodaan pelattavaksi jo torstaina 12. marraskuuta.

Lähde: Hearthstone (kotivisu)

Lisää luettavaa