Uusi Hearthstone-laajennus The Grand Tournament saapuu ensi viikolla

Hearthstoneen 132 uutta korttia ja pari tuoretta mekaniikkaa lisäävä The Grand Tournament saapuu vajaan viikon päästä.

19.8.2015 16:39

Hearthstone: Heroes of Warcraftin seuraava korttilaajennus The Grand Tournament siintää enää vajaan viikon päässä. Blizzard on saanut vahvistettua, että uuden laajennuksen tuomat kortit ovat tupsahtamassa saataville Euroopassa elokuun 24. päivä.

Kaiken kaikkiaan The Grand Tournament on lisäämässä Hearthstoneen 132 uutta korttia, joista osa esittelee peliin pari uudenlaista mekaniikkaa. Kenties huomattavin näistä on osalle uusista kätyreistä annettu Inspire-laukaisin, joka aktivoituu pelaajan käyttäessä oman hahmoluokkansa erikoiskykyä.

Toinen tuore idea The Grand Tournamentissa on jousting, jossa tietyt kätyrit ja taiat asettavat molemmat pelaajat vetämään pakastaan satunnaisen kätyrikortin ja vertailemaan sitten niiden hintoja. Jos joustingin aloittanut pelaaja vetää vastustajaansa nähden kalliimman kortin, voi tämä saada lisäominaisuuksia juuri pelaamalleen kätyrille tai taialle.

Aikalailla kaikki mahdolliset The Grand Tournamentin uudet kortit ovat selattavissa läpi Hearthstonen Facebook-galleriassa. Uusien korttien ohella The Grand Tournament lisää peliin toki myös uuden pelilaudan, josta voi saada maistiaisen oheisesta joustingia esittelevästä lyhyestä videosta.

Lähde: Hearthstone (kotisivu)

Lisää luettavaa