Uusi Ghosts vai Modern Warfare? Infinity Ward on alkanut vihjailla tämän vuoden Call of Dutysta

Infinity Ward on käynnistänyt vihjauskampanjansa tämän vuoden Call of Dutylle.

3.1.2019 11:08

Infinity Ward näyttäisi käynnistäneen jo markkinointikampanjansa tämän vuoden Call of Dutya varten ja julkaisseen ensimmäiset vihjeet pelisarjan seuraavasta osasta.

Studion yhteisövastaava Ashton Williams on omalla henkilökohtaisella tilillään julkaissut tukun haamuihin ja pääkalloihin liittyviä twiittejä, jotka fanit ovat yhdistänyt Call of Duty: Ghostsin jatkoon.

ResetEran foorumeilla käydyssä keskustelussa aiheesta tunnettu Kotakun pelitoimittaja Jason Schreier on kuitenkin paljastanut, ettei kyseessä ole Ghosts 2. Hän ei kuitenkaan syventänyt kommenttiaan sen tarkemmin.

Olettaen, ettei kyseessä ole Ghosts tai kokonaan uusi sivusarja Call of Duty -universumissa, kyseessä on mahdollisesti jatkoa tai pikemminkin esiosa suositulle Modern Warfare -kampanjalle. Tällöin Williamsin twiitit saattaisivat viitata Modern Warfaren SAS-sotilas Simon ”Ghost” Rileyhin, jonka matka päättyi pelisarjan toisessa osassa.

Uuden Modern Warfaren suuntaan osoittavat myös viime toukokuussa julkaistut huhut, joiden mukaan sarjan neljäs osa on kehitteillä. Samaan aikaan liuta Modern Warfaren parissa työskennelleitä ja sittemmin Respawn Entertainmentiin siirtyneitä veteraaneja palasi takaisin Infinity Wardin leipiin.

Studio tai julkaisija Activision ei ole kuitenkaan vielä paljastanut virallisesti tämän vuoden Call of Dutya, joten yllä oleva kannattaa ottaa vielä huhuna.

Lähde: ResetEra

Lisää luettavaa