Uusi erikoinen Super Mario -roolipeli näyttää aina vain todennäköisemmältä

Jo tovin aikaa huhuiltu Super Mariota ja Ubisoftin Rabbids-sarjaa yhdistävä Switch-roolipeli näyttäisi olevan tosissaan vielä tapahtumassa.

4.5.2017 19:22

Nintendo Switch vaikuttaisi hyvinkin saavan uuden Super Mario -roolipelin tänä vuonna. Jo pidemmän aikaa huhuillusta tuotoksesta on viimeisimpänä raportoinut peliblogi Kotaku, joka kertoo saaneensa nimeltä mainitsemattomalta lähteeltään ihan jo taidemateriaalia toistaiseksi vielä julkistamattomasta seikkailusta.

Mahdollisesti Mario + Rabbids Kingdom Battleksi kutsuttua Switch-peliä kehittää raporttien mukaan Ubisoft ja se on nimensä mukaisesti tuomassa yhteen sienivaltakunnan ja Ubisoftin hullut jänishahmot. Näillä näkymin peli on perustumassa vuoropohjaiseen toimintaan, joka tukee kuitenkin myös yhteistyöpeluuta. Sen moottorina hyrrää vastaavasti Snowdrop, jota myös The Division on käytellyt.

Ilmeisesti Mario + Rabbids Kingdom Battle voisi saada julkaisunsa elo-syyskuussa.

Ensimmäisenä uudesta Mario-roolipelistä huhuili aikoinaan ranskalaissivusto GamesBlog, jonka raportointia tuki myöhemmin pelikriitikko Laura Kate Dale. Julkistuksen se saanee vielä E3-pelimessujen tienoilla.

Lähde: Kotaku

Lisää luettavaa