Uusi Dragon Ball Z -toimintaroolipeli on työn alla – taistelupeluhitti Dragon Ball FighterZ valmistautuu samalla laajentumaan

Dragon Ballin tulevaisuudesta pitäisi piisata kokonainen satsi yksityiskohtia ensi viikolla.

20.1.2019 13:06

Bandai Namco on tarjonnut varovaisesti vihiä sen Dragon Ball -pelitarjonnan tulevaisuudesta. 

Ensin sosiaalisessa mediassa japanilaispelitalo on vahvistanut, että se on aloittamassa tänä vuonna kokonaan uuden Dragon Ball Z -maailmaan pohjautuvan toimintaroolipelin tekemisen. Samalla se vahvisti, että luvassa on vielä lisäksi uutisia koskien vuosi sitten julkaistua Dragon Ball FighterZ -taistlupeliä, joka on laajenemassa ainakin yhdeltä Universe 11 -taistelijalla.

Sittemmin japanilaislehti Shōnen Jump on jatkanut vihjailua. Uutta toimintaroolipeliä se kiusoitteli kuvalla, jossa Goku on viemässä Gohania ystäviensä nähtäville ensimmäistä kertaa. Lehden mukaan pelin pitäisi näyttää Dragon Ball Z:n maailma uudella ennennäkemättömällä tavalla..

Dragon Ball FighterZin osalta lehdessä on nähtävissä kuva, jossa Goku taistelee Dragon Ball Superista tuttua Jirenia vastaan. Lehti ei vahvista vielä, että Jiren olisi varmasti matkalla peliin, mutta se Namcon aiemmin vihjauksen valossa se näyttää nyt käytännössä varmalta.

Sekä Dragon Ball Z –toimintaroolipelistä että FighterZin tulevaisuudesta on määrä kuulla lisää 26.-27. tammikuuta. Tuolloin Dragon Ball FighterZ -kilpaturnaussarja World Tour saavuttaa päätöksensä. Samoihin aikoihin odotettavissa pitäisi olla yksityiskohtia Dragon Ball Xenoverse 2:n ”seuraavasta vaiheesta”, joka on suunnattu sekä pelin nykyisille faneille että potentiaalisesti uusille pelaajille.

Lähde: Siliconera, Gematsu, Bandai Namco (Twitter)

Lisää luettavaa