Alkuviikosta suljettu Arkane Austin oli toimittaja Jason Schreierin lähteiden mukaan suunnittelemassa paluuta juurilleen immersive-sim genreen uuden, yksinpelattavan Dishonored-pelin merkeissä.

Niin ikään sulkutuomion saanut Tango Gameworks oli sen sijaan valmistautumassa viime vuoden yllätyshitti Hi-Fi Rushin jatko-osan konseptivaiheen esittelyyn.

Bloombergille toimitetun nauhoituksen perusteella Xbox-pomo Matt Booty kehui keskiviikkona ZeniMaxin henkilöstön kanssa järjestetyssä kokouksessa Hi-Fi Rushia, mutta ei syventynyt sen tarkemmin siihen, miksi Tango päätettiin sulkea.

Booty mainitsi kuitenkin Arkane Austiniin liittyen, ettei sulkemispäätös liittynyt talon viimeiseksi jääneeseen peliin, pahasti flopanneeseen Redfalliin.

ZeniMax-studioista vastaava Jill Braff totesi samaisessa kokouksessa toivovansa, että uudelleenorganisointi antaisi yhtiölle mahdollisuuden keskittyä pienempään määrään projekteja.

– On vaikeaa tukea yhdeksää ympäri maailmaa olevaa studiota yhden pienehkön johtotiimin voimin, etenkin kun meillä on aina vain enemmän ja enemmän tekemistä. Minusta tuntuu, että olimme romahduspisteessä, Braff kertoo nauhalla.

Lähde: Bloomberg

Lisää luettavaa