Uusi Call of Cthulhu -peli palasi elävien kirjoihin uuden kehittäjän kera

Kahden vuoden hiljaiselon jälkeen uudesta Call of Cthulhu -pelistä on saatu taas lisätietoja. Yksi uusista tiedonjyvistä on se, että pelin kehittäjä on vaihtunut.

26.2.2016 18:09

Kaksi vuotta sitten julkistettu ja sitten maanpäältä käytännössä täysin kadonnut uusi Call of Cthulhu -peli on näyttänyt taas elonmerkkejä. Pelin julkaisija Focus Home Interactive on tiedottanut, että peli on edelleen työn alla, mutta sen kehityksestä vastaa nykyisin Styx: Master of Shadowsista ja vuoden 2012 Game of Thrones -roolipelistä tuttu ranskalaisstudio Cyanide.

Alunperin peliä oli työstämässä ukrainalaisstudio Frogwares. Studio tunnetaan parhaiten Sherlock Holmes -seikkailupeleistään, joista yksi on saapumassa itse asiassa kauppoihin taas toukokuussa. Uutukainen kantaa lisänimeä The Devil’s Daughter.

Kehittäjämuutoksen myötä uutta Call of Cthulhu -peliä tavoitellaan nyt konsoleille ja pc:lle ensi vuodeksi. Peli pohjautuu samannimiseen pöytäroolipeliin ja sitä on kuvailtu sekä tutkimuspohjaiseksi että roolipelivetoiseksi kokemukseksi, jossa myös psykologinen kauhu ja hiippailu näyttelevät tärkeää osaa.

Call of Cthulhua kehitetään Unreal 4 -pelimoottoria hyödyntäen. Ohessa pari uutta kuvaa tuotoksesta.

Lähde: Focus Home Interactive

Lisää luettavaa