Uusi Baldur’s Gate -seikkailu odottaa keväistä paljastustaan

Baldur's Gate -peleistä päivitettyjä Enhanced Edition -versioita työstänyt Beamdog valmistautuu paljastamaan odotetun Adventure Y -projektinsa loppukeväästä

9.1.2015 04:00

Alkuperäisestä Baldur’s Gatesta, sen jatko-osasta sekä Icewind Dalesta päivitetyt Enhanced Edition -versiot työstänyt Beamdog valmistautuu paljastamaan seuraavan projektinsa loppukeväästä. Yhtiön uuden blogikirjoituksen perusteella Adventure Y -työnimellä kulkeva tuotos voi olla mielenkiintoinen tapaus tietokoneroolipelien ystäville, sillä sen pitäisi olla vanhalla kunnolla Infinity Engine -pelimoottorilla työstetty ensimmäisen ja toisen Baldur’s Gaten väliin sijoittuva seikkailu.

Ensimmäisiä hämyisiä kuvia tulevasta voi jo löytää Baldur’s Gate -sarjan viralliselta keskustelualueelta

Adventure Y ei ole kuitenkaan ainut projekti, jota Beamdog väsäilee parhaillaan kasaan. Työn alla sillä on myös työnimeä Project: Beartrap kantava tuotos, jonka pitäisi olla jotain hieman erilaista kuin mitä Beamdogilta on totuttu odottamaan  Ainakin haikaloilla saattaa olla muun muassa jotain tekemistä pelin kanssa.

Baldur’s Gate III:a Beamdogilta ei sen sijaan kannata lähteä odottelemaan ainakaan vielä. Studion mukaan kyseessä on kyllä peli, jotka kehittäjät ajattelevat tämän tästä, mutta toistaiseksi mitään siihen liittyvää ei ole siltikään suunnitteilla. Mitään Dungeon & Dragonsin viidenteen sääntöversioon pohjautuvaa peliä Beamdogilla ei myöskään ole työn alla.

Lähde: BeamBlog, PC Gamer

Lisää luettavaa