Uusi Apex Legends -päivitys pyyhki väliaikaisesti pelaajien edistymisen, tilanne nyt korjattu

Apex Legends -päivitys herätti hetken huolestusta aktiivipelaajissa.

3.4.2019 22:30

Hittipeli Apex Legends päivittyi keskiviikkoiltana kevyillä viilauksilla varustettuun 1.1-versioon, mutta toi väliaikaisesti mukanaan myös huolestusta herättäneen ongelman. Peliä pelanneet alkoivat huomata, että heidän pelissä tekemänsä editystyminen oli saattanut nimittäin pyyhkiytyä, mikä ajoi kehittäjä Respawn Entertainmentin ylimääräiseen huoltotoimenpiteeseen ja pyytämään varmuudeksi pelaajilta, etteivät nämä ostaisi pelissä hetkeen mitään tai käyttäisi sen craft-ominaisuutta.

Muutaman tunnin sisällä ongelma onneksi oli selvitetty. Reddit-kirjoituksessa Respawn huomioi, että päivityksen jälkeen pelaajadataa käsiteltiin vahingossa väärällä palvelimella, joka ei pitänyt sisällä näiden oikeita tasoja ja muita edistymistietoja. Nyt palvelimet ovat taas toiminnassa oikein ja näin ollen edistymisen pitäisi näkyä ja toimia normaalisti.

Korjauksesta johtuen Apex Legends -pelaajatiedot palautettiin tilaan, jossa ne olivat olleet ennen alkuperäisen 1.1-päivityksen tuloa. Mikäli siis virheellisen 1.1-päivityksen aikana onnistui tekemään mitään ostoksia tai muuta edistymistä, nollautuivat ne aiempaan tilaan. Mitään oikealla rahalla ostettua valuuttaa ei pelaajilta pitäisi kuitenkaan kadota.

Varsinaisilta viilauksiltaan 1.1-päivitys keskittyi hajnaisiin käytettävyyshelpotuksiin. Lista muutoksista on selattavissa läpi Redditin puolella.

Lähde: Reddit, Apex Legends (Twitter)

Lisää luettavaa