Uunituore Star Wars: Battlefront Classic Collection sai tylyn tuomion pelaajilta – bugien riivaamaa julkaisua pidetään lähes pelikelvottomana

Star Wars -verkkoräiskintäpelien paluu ei mennyt putkeen.

14.3.2024 18:13

Star Wars: Battlefront Classic Collectionin julkaisu ei ole sujunut odotusten mukaisesti.

Aspyr-studion kehittämä kevyt modernisointi alkuperäisistä Star Wars: Battlefront peleistä julkaistiin tänään. Suositun verkkopelikaksikon uusi julkaisu on kuitenkin tuomittu pelaajien toimesta lähes pelikelvottomaksi nykyisessä muodossaan.

Star Wars: Battlefront Classic Collectionin pelaajat ovat kritisoineet peleistä löytyneitä bugeja ja teknisiä puutteita, mutta isommaksi ongelmaksi ovat muodostuneet verkkopelin rajoitukset. 64 pelaajan palvelimilla pelattavalle pelille oli varattu julkaisun aikoihin vain muutama virallinen palvelin, jotka pystyivät tukemaan alle 200 pelaajan yhteismäärää. Pelaajat ovat kohdanneet ongelmia myös omien palvelintensa pyörittämisessä, joten tuhannet Battlefront-pelaajat ovat joutuneet odottelemaan vuoroaan yhdelle virallisista palvelimista.

Verkkopelin julkaisuongelmien vuoksi Star Wars: Battlefront Classic Collectionin Steam-käyttäjäarviot ovat melko musertavaa luettavaa. Pelaaja-arvioissa Battlefront Classic Collection on saanut kokonaisarvosanakseen enimmäkseen kielteinen, sillä vain viidesosa reilusta puolestatoista tuhannesta arvioijasta on suhtautunut peliin positiivisesti.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa