Codemasters on paljastanut Grid Autosportin suhteen tekemiään lisäsisältösuunnitelmia.

Tarkoituksena brittipelitalolla on, että se saisi julkaistua peliin ainakin kuusi lisäsisältöpakettia kuluvan vuoden lokakuuhun mennessä. Näistä kolme ovat erilaisia autopaketteja ja kolme niin sanottuja minilaajennuksia.

Autopaketeista Codemasters ei ole vielä suuremmin halunnut puhua, mutta minilaajennuksista sen sijaan tiedetään jo varsin paljonkin. Codemastersin mukaan kukin kolmesta laajennuksesta tuo mukanaan yhden uuden yksinpelattavan mestaruuskilpailun, joka voivat koostua niin uusista radoista, ajoreiteistä kuin autoistakin. Kukin paketeista seuraa myös jotain tiettyä teemaa.

Tulevat minilaajennukset ovat nimeltään Sprint Pack, Touring Car Legends Pack ja Drag Racing Pack. Vuorostaan tulevat autopaketit ovat Best of British, Coupe Style ja Road & Track.

Kukin edellä mainituista lisäsisältöpaketeista lukeutuu osaksi Grid Autosportin 30 euron kausikorttia. Kausikortti on saatavilla niin pelin PlayStation 3- kuin pc-versioonkin.

Maksullisen lisäsisällön ohella Codemasters työstää Grid Autosportiin parhaillaan myös erilaisia päivityksiä. Lähitulevaisuudessa peliin olisikin tarkoitus saada niin erilaisia korjauksia kuin myös parannuksiakin, kuten virtuaalinen taustapeili ja laajempi ohjaintuki pelin pc-versioon.

Lähde: Codemasters Blog

Lisää luettavaa