Uudesta Falloutista kokonaiset 30 sivua hurmaavaa konseptitaidetta

Bethesda on antanut reilut maistiaiset tulevasta The Art of Fallout 4 -taidekirjastaan.

29.10.2015 11:00

Fallout 4:stä tuskin kuullaan enää paljoa aivan julkaisun alla, mutta silmänruokaa pelin kehittäjä Bethesda tarjoilee mielellään.

Tulevaa The Art of Fallout 4 -taidekirjaansa mainostaakseen pelitalo on julkaissut verkossa anteliaat 30 sivua konseptitaidetta uudesta Falloutista. Maailmanlopusta vaivoin selvinneen Bostonin rauniot seisovat kirjan sivuilla kolkkoina sotaa edeltävien kuvien rinnalla, ja itse pelin päähenkilökin esiintyy teoksissa koiransa kera. Taide luo myös katsauksen elämään ennen sotaa Fallout 4:n 50-luvun henkeä huokuvassa maailmassa.

– Kirja on mahdollisuus jakaa osa maailman historiaa kanssanne, näyttää kuinka se on kehittynyt vuosien saatossa, pelin johtava taiteilija Istvan Pely kertoo kirjan esipuheessa.

Ympäristöjen lisäksi taidekirja esittelee useampia erilaisia hahmokonsepteja aavikkokulkureista superparanneltuihin mutantteihin. Maistiaiset sisältävät äärimmäisen yksityiskohtaisia kuvia aseista, haarniskoista ja roboteista, joiden kuvittelisi kutkuttavan teknologiaintoilijoita syvältä. Valokeilaan pääsevät pikaisesti myös aikakauden omaperäiset autot ja huonekalut.

Kuvia voi selailla yllä olevan gallerian kautta, mutta oikeuksiinsa ne pääsevät parhaiten täydessä koossaan Bethesdan omassa blogissa.

Fallout 4 ilmestyy 10. marraskuuta Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle.

Lähde: Bethesda Blog, GameSpot, VG247

Lisää luettavaa