Uudenmaukas Oddworld sai maukkaan uuden pelikuvatrailerin

Uusin Oddworld: New 'n Tasty -video on julkaistu. Tarjolla on aiempaa vaihtelevampi katsaus varsinkin pelin ympäristötarjontaan.

19.3.2014 17:26

Oddworld Inhabitants on täyttänyt lupauksensa ja julkaissut uuden trailerin Oddworld: New ’n’ Tasty -pelistä. Videon myötä silmäiltäväksi saadaan erityisesti hyvä satsi pelikuvaa, jota on nyt myös tarjolla aiempaa vaihtelemissakin mittasuhteissa.

Pelikuvaa katsomalla video antaa jo pientä esikäsitystä New ’n’ Tastyn monista ympäristöistä sekä tietenkin niissä piilevistä vaaroista. Päähenkilö Abe väisteleekin videolla niin aseilla varustettuja Slig-vartioita, nälkäisiä paramite- ja scrab-otuksia kuin myös tietenkin staattisempiakin ansoja, kuten miinoja.

Hengissä pysyminen ei myöskään ole edelleenkään pelin ainut haaste. Omia lajikumppaneitakin olisi hyvä saada jälleen pelastettua samoilta vaaroilta.

Oddworld: New ’n’ Tasty on tarkoitus saada niin PlayStation 3:lle, 4:lle, Vitalle, Wii U:lle, Windowsille, Linuxille kuin OS X:llekin vielä ”lähiaikoina”. Kyseessä on uusioversio vuonna 1997 alkujaan julkaistusta Oddworld: Abe’s Oddyseesta.

Uutukaisen menestys määrittelee osin, mitä Oddworld-sarjalle tulee tapahtumaan seuraavaksi ja se näillä näkymin maksaa lähemmäs 30 euroa.

Lisää luettavaa