Uudenlainen uhka odottaa seuraavissa Pokémon-peleissä – katso uusin traileri

Pokémon Sunissa ja Moonissa piisaa vielä paljastettavaa. Uusi traileri esittelee esimerkiksi uuden uhkan ja tuoreen Pokémon Snap -henkisen ominaisuuden.

6.9.2016 22:13

Uusi traileri Pokémon Sunista ja Moonista on saapunut paljastamaan jälleen joukon hajanaisia yksityiskohtia tulevasta pelikaksikosta. Parin uuden taskuhirviön esittelyn lisäksi video auttaa jälleen havainnollistamaan sekä muutamia pelien uusia ominaisuuksia että myös niiden maailmaakin noin yleensä.

Ominaisuuksien osalta yksi videolla nähtävissä oleva uusi ilmestys on mahdollisuus räpsäistä taskuhirviöistä valokuvia hieman Pokémon Snapin hengessä. Valokuvien nappaaminen onnistuu tietyillä ennaltamääräityillä pisteillä, ja pelaajan otoksia myös arvostellaan niiden laadun mukaan. Mitä parempia kuvia pelaajat ottavatkin, sitä parempia kuvausmahdollisuuksia heille annetaan.

Mitä tulee pelien maailmaan, tekevät uudella videolla debyyttinsä sekä Aether Foundation -ryhmittymä että myös mystiset Ultra Beast -olennot. Aether Foundation toimii pelissä ainakin näöllisesti eräänlaisena vastakohtana pahisryhmä Team Skullille, kun taas Ultra Beastien kerrotaan olevan uhka sekä ihmisille että pokémoneille. Toistaiseksi on vielä epäselvää, ovatko Ultra Beastit vain poikkeuksellisia taskuhirviöitä vai voisivatko ne kenties olla peräti jonkinlainen uusi eliötyyppi Pokémon-pelien maailmassa.

Huomionarvoinen seikka tuoreessa trailerissa on myös sen esittelemät erot Pokémon Sunin ja Moonin välillä. Sen lisäksi, että osan pokémoneista esiintyminen on rajattu versioiden mukaan, riippuvat pelaajien kohtaamat toteemitaskuhirviöt myös valitusta versiosta. Mielenkiintoisena ratkaisuna Pokémon Moonin ajankulku poikkeaa myös hieman viimeisimmistä Pokémon-osista, sillä kyseisen version aika eroaa muutamia erikoistapahtumia lukuunottamatta aina 12 tunnin verran siitä, mihin aikaan 3DS:n sisäinen kello on säädetty.

Ohessa mainittu uusi traileri. Tarkemmin uusista ominaisuuksista voi lukea lisää Pokémon Sunin ja Moonin kotisivuilta. Pelikaksikko julkaistaan Suomessa 3DS:lle 21. marraskuuta.

Lisää luettavaa