Avoimen maailman The Legend of Zelda siirtyilee ensi vuodelle – älä odota E3-esitystä

Nintendo ei tähtää Wii U:n Zeldaa kauppoihin enää täksi vuodeksi, sillä se haluaa luoda pelistä uusilla ideoilla kyllästetyn äärimmäisen Zelda-kokemuksen.

28.3.2015 05:07

Wii U:n oma The Legend of Zelda -peli ei näillä näkymin saavukaan kauppoihin tämän vuoden aikana.

Uudessa videotervehdyksessään Zelda-tuottaja Eiji Aonuma on kertonut, että Nintendo haluaa keskittyä luomaan pelistä parhaan mahdollisen Zelda-kokemuksen, eikä sen päätavoitteena näin ollen ole enää saada se ulos jonkin tietyn tiukan aikataulun sisällä. Ratkaisuun ovat vaikuttaneet erityisesti useat tuoreet avoimen pelimaailman inspiroimat ideat, jotka Aonuman mukaan ovat kasvattaneet pelin potentiaalin yli hänen omien odotustensa.

Julkaisusuunnitelmien muutoksen myötä Nintendo on samalla päättänyt, ettei se tule esittelemään uutta Zeldaa kesän E3-pelimessuilla.

Viimeksi uudesta Wii U:n Zeldasta saatiin vilaus viime joulukuussa, jolloin Nintendo väläytteli pelistä varhaista pelikuvaa osana The Game Awards -palkintotapahtumaa. Tapahtuman yhteydessä Aonuma lupailikin vielä, että peli saapuisi kauppoihin vuoden 2015 puolella.

Alkujaan peli paljastettiin viime vuoden E3-pelimessujen yhteydessä lyhyellä videolla. Tuolloin ensimmäistä kertaa virallisesti vahvistettiin, että tulossa olisi avoimeen maailman sijoittuva tavanomaista vapaampi Zelda-seikkailu.

Lähde: Nintendo of Europe (Twitter)

Lisää luettavaa