Uuden sukupolven Hitman kasvattaa palkkatappamisen mittakaavaa

Agentti 47:n seikkailut jatkuvat uuden sukupolven Hitman-pelissä, josta on nyt jaettu joukko ensimmäisiä yksityiskohtia.

16.1.2014 14:15

IO Interactiven uusinta Hitman-peliä ei ole virallisesti vielä julkistettukaan, mutta se ei ole estänyt kehittäjiä puhumasta tuoreimmasta peliprojektistaan. Pelisarjan kotisivuille ilmestyneessä uudessa blogikirjoituksessaan tanskalaistiimi on tuonut julki yksityiskohtia, joita sopii odottaa sekä pc:lle että uuden sukupolven konsoleille kehitettävästä uutukaisesta.

Tuoreimman Hitman-sarjan osan myötä Agentti 47 ei ole jäämässä vielä eläkkeelle, vaan vanha kunnon kaljupää nähdään näillä näkymin kenties kovimmassa iskussa koskaan. Miehen tuoreimpia seikkailuja vauhdittaa Hitman: Absolutionista tuttu Glacier 2 -pelimoottoriteknologia, jonka avulla uutukaiseen on luotu vapaudella ja yksityiskohdilla kyllästettyjä pelialueita, jotka ovat suurimpia kuin aiemmissa sarjan osissa. Tarkoituksena kehittäjillä on ollut erityisesti rakentaa tarkistuspisteistä vapaita kenttäkokonaisuuksia, jotka tuntuvat eläviltä ja uskottavilta ja jotka pystyvät tarjoamaan pelaajille uusia mahdollisuuksia kokea uusia uniikkeja Hitman-hetkiä.

Blogitekstissä luvataan, että uutta peliä varten inspiraatiota on erityisesti haettu Hitman: Contractsista ja Blood Moneysta, minkä ohella kehittäjät pääsevät tietenkin myös hyödyntämään Absolutionista saamiaan oppeja. Mukana nähdään jälleen myös omien tehtävien luonnin mahdollistava Contracts-pelitila, kun taas Agentti 47:n niin sanotut ”taikataskut” loistavat vuorostaan nyt poissaolollaan.

IO:n mukaan lisätietoja uudesta Hitmanista voidaan odottaa saapuvan myöhemmin tänä vuonna.

Lähde: Hitman.com

Lisää luettavaa