Uuden sukupolven GTA V palkitsee vanhoja pelaajia

Grand Theft Auto V:n Xbox One-, PlayStation 4- ja pc-versioon on mahdollista saada hieman ylimääräistä lisäsisältöä, mikäli pelin omistaa jo Xbox 360:lle tai PlayStation 3:lle.

28.10.2014 16:04

Grand Theft Auto V:tä jo Xbox 360:llä tai PlayStation 3:lla pelanneet tulevat saamaan hieman ylimääräistä pelisisältöä käsiinsä, mikäli he siirtyvät pelaamaan pelin PlayStation 4-, Xbox One- tai pc-versiota.

Kun konkari hankkii jonkin Grand Theft Auto V:n uusista versioista, laajenee tuorein versio pelistä useilla ylimääräisillä tehtävillä, muutamalla ylimääräisellä aseella sekä parilla tuoreella ajoneuvolla. Uusien tehtävien joukkoon lukeutuu muun muassa murhamysteeriä, valokuvaushaastetta ja ajokisoja, kun taas uuden asetarjonnan joukkoon on lipsahtanut esimerkiksi raidetykki.

Kattavan listan tarjonnasta voi katsastaa Rockstarin kotisivuilta.

Jotta PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle saapuvaan ylimääräiseen sisältöön pääsee käsiksi, on pelaajan täytynyt luoda itselleen Social Club -tunnus todistaakseen olevansa vanha Grand Theft Auto V -pelaaja.

Jo aiemmin Rockstar on vahvistanut, että vanhoilta laitteilta uusille siirtyvät pystyvät myös ottamaan mukaansa luomansa Grand Theft Auto Online -hahmonsa. Rockstar kuitenkin huomauttaa, että hahmonsa voi siirtää vanhalta alustalta uudelle vain kertaalleen, eli esimerkiksi PlayStation 3 -hahmoaan ei voi siirtää sekä PlayStation 4:lle että Xbox Onelle.

Grand Theft Auto V julkaistaan Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle marraskuun 18. päivä. Pc:lle peli saadaan 27. tammikuuta.

Lisää luettavaa