Uuden sukupolven Forza Motorsport esittäytyi, Forza Horizon 4:lle Xbox Series X -käsittely

Microsoftin peliesittelyissä nähtiin vilaus tulevasta Forza Motorsportista.

23.7.2020 20:18

Kuten odottaa saattoi, Microsoft vahvisti Forza-autopelisarjan kaasuttelevan Xbox Series X:lle. Uuden sukupolven Forza Motorsportin kehitys on vielä varhaisessa vaiheessa, mutta pelistä haluttiin esitellä lyhyt tunnelmointitraileri pelin omalla pelimoottorilla rakennetulla kuvamateriaalilla. Videon voi katsastaa ohesta.

Uuden Forza Motorsportin kerrotaan olevan sarjan uudelleenvisiointi. Kuvailujen mukaan se yhdistää sarjan 15-vuotisen historian parhaat palat uusiin konsepteihin ja teknologiaan, kuten säteenseurantaan. Kehittäjästudio Turn 10 Studiosilla myös lupaillaan, että dynaaminen ja yhteisöllinen maailma rullaa 4K-resoluutiossa 60fps-ruudunpäivityksellä. Julkaisuajankohta on vielä täysin avoinna, mutta Xbox Series X:n lisäksi peli nähdään ilmestyessään myös Windows 10 -tietokoneilla ja Xbox Game Pass -palvelussa.

Motorsportin lisäksi Playground Gamesin entuudestaan julkaistu Forza Horizon 4 optimoidaan Xbox Series X:lle. Toisin sanoen peli saa niin sanotun Smart Delivery -käsittelyn, jonka myötä pelin jo entuudestaan omistavat voivat pelata peliä Xbox Series X:llä parannellun grafiikan ja suorituskyvyn kera.

Lähde: Microsoft

Lisää luettavaa