Uuden Final Fantasy -mätkintäpelin debyytti lähestyy – runsaasti videokuvaa julki

Dissidia Final Fantasy saadaan ensi viikolla japanilaisiin kolikkopelihalleihin, minkä kunniaksi pelistä on alettu saamaan roimasti uutta videokuvaa.

16.11.2015 18:39

Square Enixin ja Team Ninjan yhteistyönä kehittämä uusi Dissidia Final Fantasy -taistelupeli saapuu japanilaisiin kolikkopelihalleihin ensi viikolla 26. marraskuuta. Lähestyvän julkaisun kunniaksi Square Enix on alkanut vyöryttämään pelistä ulos nyt hurjan määrän videoita, jotka esittelevät mukavan annoksen pelikuvaa uutukaisesta.

Ohesta nähtävissä on niin sekä pelin julkaisutraileri että myös viisi ensimmäistä hahmotraileria. Lisää hahmotrailereita on tarkoitus ilmestyä Square Enixin japanilaiselle YouTube-kanavalle mahdollisesti jopa päivittäin, kunnes ainakin pelin kaikki vakiosankarit on esitelty.

Toistaiseksi uusi Dissidia Final Fantasy on nimenomaan vahvistettu vain japanilaisia kolikkopelihalleja varten. Square on kuitenkin jo myöntänyt, että peli on rakennettu hyödyntäen samanlaista teknologiaa kuin mitä PlayStation 4:stä löytyy, joten olisi suorastaan yllättävää, jos pelistä ei koskaan saataisi vielä myös konsoliversiota.

Enemmän uudesta Dissidia Final Fantasysta voi lukea aikaisemmasta uutisestamme.

Lisää luettavaa