Uuden Doomin varhaisversio jättää väliin Xbox 360:n ja PS3:n

Uusi vielä kunnollista paljastustaan odotta Doom-peli ei saavu testattavaksi vanhemmalle konsolisukupolvelle alkuunkaan.

6.4.2014 20:18

Id Softwaren uuden Doom-pelin beetaversio ei tule olemaan pelattavissa PlayStation 3:lla ja Xbox 360:llä. Julkaisija Bethesdan beetaa käsittelevä tietosivu päivittyi vähin äänin kuluvalla viikolla varmistaen, että ensimmäisen kosketuksen uuteen Doomiin voi saada vain PlayStation 4:llä, Xbox Onella ja pc:llä.

Pääsyjä Bethesda on jakamassa uusimman Doomin beetaan Wolfenstein: The New Orderin ennakkotilaajille. Se, mille alustalle Doomin kokeiluversion saa, määrittyykin näin ollen sen mukaan, mille alustalle The New Orderin on hankkinut. Mikäli Doomia siis esimerkiksi haluaa testata vielä Xbox Onella, on The New Order tilattava joko Xbox 360:lle tai Xbox Onelle.

Bethesda myös huomioi, että Xbox Onella Doomin kokeilu vaatii Xbox Live Gold -jäsenyyden toimiakseen. PlayStation 4:llä PlayStation Plus -tilaus ei sen sijaan ole vaatimus pelaamiselle.

Vaikka uusin Doom puhuttaakin nyt kovasti, ei id Softwaren uutta helvettiräiskintää ole varsinaisesti vielä paljastettu virallisesti. Tiedossa ei näin ollen ole alkuunkaan, millainen peli tulossa lopulta on ja mitkä alustat sen lopullinen versio tulee jättämään väliin. Tiedossa ei vielä edes varmuudella ole, milloin Doomin beetaa ollaan pääsemässä edes pelaamaan.

Wolfenstein: The New Orderiin käsiksi päästään toukokuun 20. päivä.

Lähde: Wolfenstein: The New Order (kotisivu)

Lisää luettavaa