Valituksen voima puraisi: uuden Deus Exin erikoinen ennakkotilausohjelma peruutettiin

Deus Ex: mankind Dividedin erikoinen Augment Your Pre-Order -ennakkotilausohjelma on peruttu pelaajien antaman huiman palautevyöryn johdosta.

1.10.2015 17:53

Square Enix on päättänyt peruuttaa elokuussa käynnistetyn Deus Ex: Mankind Dividedin erikoisen ennakkotilausohjelman. Augment Your Pre-Orderiksi kutsutun ohjelman tarkoituksena oli antaa pelin ennakkotilaajille vapaus valita muutamista vaihtoehdoista, millaisia ennakkotilausetuja he halusivat pelinsä mukaan. Mitä enemmän peli myös keräsi ennakkotilauksia, sitä enemmän etuja pelinsä mukaan oli mahdollista saada.

Mikäli kaikkeen ennakkotilaajille tarjottuun sisältöön halusi välttämättä päästä käsiksi, pakotti ohjelma hankkimaan käytännössä pelin yli sadan euron erikoisversion. Square Enix lupasi lisäksi myös julkaista pelin neljä päivää suunniteltua aikaisemmin mikäli peliä vain ennakkotilattaisiin ”tarpeeksi”

– Kun ideaa alkujaan kehiteltiin, halusimme ohjelman antavan teille enemmän vaihtoehtoja valita, mitä haluaisitte saada ennakkotilausetuina, sillä olemme nähneet, että kun päätämme paketit itse ja jaamme ne eri markkina-aluettain, on se saanut aikaan turhautumista. Huomasimme kuitenkin nopeasti, että uusi lähestymistapa loi aina vain enemmän turhautumista, mikä johti negatiiviseen palautevyöryyn, Square Enix kertoo pelin kotisivuilla.

Ennakkotilausohjelman sulkemisen myötä Square Enix nyt lupaa, että kaikki siihen kuuluneet edut tullaan nyt antamaan pelin ennakkotilaajille ja pelistä julkaistavan Day 1 Editionin ostajille suoraan ilman turhia kikkailuja. Square Enix samalla myös luvannut, että peli tullaan nyt julkaisemaan maailmanlaajuisesti 23. helmikuuta riippumatta pelin ennakkotilausluvuista.

Lähde: Deus Ex (kotisivu)

Lisää luettavaa