Uuden aikakauden formulat uudella radalla – F1 22 -traileri näyttää juuri rakennetun Miami International Autodromen toiminnassa

Uusi Miamin väliaikainen rata nähdään tositoimissa viikonloppuna.

6.5.2022 08:02

Uusi F1 22 -traileri on saapunut juhlistamaan tänä viikonloppuna Formula 1:ssä ajettavaa Miamin GP-kisaa.

Tuore tyylitelty video on periaatteessa ensimmäinen liikkuva maistiainen F1 22:n pelikuvasta, mutta sen tähti on kuitenkin täysin uusi Miami International Autodrome -rata. Hard Rock Stadiumin ympärille koottu väliaikainen kokonaisuus tarjoaa kisattavaa 19 mutkan ja kolmen DRS-vyöhykkeen verran. Tietysti se on pyritty koristelemaan myös komeaksi, sillä normaalisti kisa-alue toimii lähinnä harmaana parkkipaikkana.

Pientä kiusoittelua on myös luvassa videon lopussa, kun ruudulle kaahaa McLaren-urheiluauto. Autolla on todennäköisesti jotain tekemistä uuden F1 Life -ominaisuuden kera, jonka on kerrottu tarjoavan mahdollisuuden esitellä maailmalle pelissä ansaittavissa ja ostettavissa olevia superautoja, pukineita ja muita esineitä. Epäselvää toistaiseksi on, onko näillä mitään muuta funktiota kuin toimia kosmeettisina näyte-esineinä.

Ensimmäistä kertaa julki F1 22 tuli huhtikuun lopulla, jolloin peliin luvattiin myös ratauudistusten ohella muun muassa fysiikka- ja rengasmalliviilauksia. Julkaisunsa F1 22 saa 1. heinäkuuta PlayStationeilla, Xboxeilla ja pc:llä.

Päivitys: Rataa yhden kierroksen esittävä Hot Lap -video on sekin nyt julkaistu ja katsottavissa alta.

Lisää luettavaa