Uudelle Tomb Raider -elokuvalle ohjaaja Pohjoismaista

Tomb Raiderista kaavaillaan edelleen uutta elokuvaa. Nyt leffa on saanut uuden ohjaajan ja ilmeisesti käsikirjoittajakin on menossa vaihtoon.

17.11.2015 22:36

Lähemmäs viitisen vuotta suunnitteilla ollut täysin uusi Tomb Raider -elokuva näyttää saaneen ohjaajansa, elokuvasivusto The Hollywood Reporter raportoi. Sivuston mukaan työn on ottanut vastaan norjalaisohjaaja Roar Uthaug, jolle leffa olisi tämän ensimmäinen englanninkielinen elokuvaprojekti.

Ilmeisesti elokuvaa varten haikaillaan parhaillaan myös uutta käsikirjoittajaa. Viimeksi sen parissa on työskennellyt uutta Teenage Mutant Ninja Turtles -elokuvaa kynäilemässä ollut Evan Daugherty. Nyt elokuvastudiot Warner Bros. ja MGM ovat kuitenkin The Hollywood Reporterin mukaan neuvottelemassa pestiin mukaan Geneva Robertson-Dworetia. Hän on hiljattain tehnyt työtä myös viidennen modernin Transformers-elokuvan parissa.

Aiemmin uuden elokuvan käsikirjoittajaksi kaavailtiin niin Marti Noxonia (Buffy, vampyyrintappaja) kuin myös Iron Manista tuttua kirjoittajakaksikkoa Mark Fergusia ja Hawk Ostbya.

Viimeksi Tomb Raideria nähtiin valkokankaalla vuonna 2003, kun Angelina Jolien tähdittämä Lara Croft Tomb Raider: Elämän lähde saapui teattereihin. Sittemmin Tomb Raider -pelisarjaan on ehditty puhaltamaan uusia tuulia niin sekä vuonna 2013 saapuneella Tomb Raider että myös hiljattain Xboxeille saadulla Rise of the Tomb Raider -pelillä. Uuden elokuvan on senkin ollut tarkoitus aloittaa aiempiin elokuviin nähden puhtaalta pöydältä.

Minkäänlaisia näyttelijäkiinnityksiä uuden filmatisoinnin suhteen ei vielä ole tehty.

Lähde: The Hollywood Reporter

Lisää luettavaa