Uudella NHL 16 -trailerilla kehitytään keltanokasta ammattilaiseksi

NHL 16:n viimeisin traileri opettaa meille pelin Be a Pro -tilan hienouksia.

15.8.2015 20:56

EA Sports on tuonut julki uuden trailerin NHL 16:sta. Tämänviikkoinen video syventyy pelin Be a Pro -tilaan keskittyen erityisesti siihen, millä eri tavoin pelitilassa luotavaa omaa pelaajahahmoaan pääsee kehittämään.

NHL 16:ssa hahmonkehitys nojaa nyt aiempaa vahvemmin siihen, mitä asioita pelaaja jäällä tekee. Vahvaksi taklaajaksi haluava ei siis esimerkiksi saa pelätä muutamia mustelmia, kun taas pelaajan kiekonhallinta paranee mailatyöskentelyn tärkeyden muistamalla. Aivan silkkaan kaukolatoimintaan pelaajien kehitys ei sentään kuitenkaan tukeudu, vaan otteluiden ulkopuolella pelaajalleen voi asettaa myös harjoitteluja, joita voi tehdä aina rajoitetusti kerralla.

Monien helpotukseksi EA lisäksi lupaa, että mahdollisuus skipata aikaa vaihtopenkillä istuessa on mukana jälleen NHL 16:n Be a Pro -tilassa. Pelitilan toiminnan ei pitäisi näin ollen siis keskeytyä enää kesken otteluiden, mikä muodostui monille hermoja raastavaksi ongelmaksi NHL 15:ssä.

NHL 16 julkaistaan PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle suomessa 17. syyskuuta. Peli sai hiljattain uuden kannen Chicago-hyökkääjä Patrick Kanen hiljattaisen rikostutkinnan seurauksena.

Lähde: EA Sports

Lisää luettavaa