Järjestyksessään kolmas Humble Jumbo Bundle -niminen pelialennuspaketti on saapunut myyntiin Humblebundle.com-sivustolle. Seuraavan kahden viikon ajan pakettia voi ostella sivuston etusivulta siihen hintaan, joka nyt vain sattuu ostajasta tuntumaan sopivalta.

Humble Jumbo Bundle 3:n mukana pelipaketin ostajat tulevat saamaan itselleen ainakin niin Tesla Effect: A Tex Murphy Adventuren, Always Sometimes Monstersin, neljä kopiota Insurgencya kuin myös ääniraidat kahdesta ensimmäiseksi mainitusta pelistä. Jakamalle saamiaan Insurgency-pelejä muiden käyttöön saa kaupan päälle lisäksi myös Full Mojo Rampage -pelin ja sen ääniraidan.

Mikäli Humble Jumbo Bundlesta suostuu myös maksamaan enemmän kuin paketin ostajat ovat siitä keskimäärin maksaneet, saa edellä mainittujen pelien mukaan myös Grid 2:n, Blackguardsin ääniraidan kera, Euro Truck Simulator 2:n ja joukon myöhemmin paljastettavia pelejä. Mikäli paketista maksaa suosiolla myös 12 dollaria tai enemmän, saa kaupan päälle vielä lisäksi Saints Row IV:n.

Humble Jumbo Bundle 3:n ostamalla ostaja voi tukea niin pelien kehittäjiä, Humble Bundlea itseään kuin myös hyväntekeväisyyttä. Tällä kertaa tuettavissa olevat hyväntekeväisyyskohteet ovat Save the Children ja Charity. Water.

Lisää luettavaa