Useita eri vaikeustasoja, haastavia ryhmätehtäviä ja luontoa mullistavia kataklysmejä – Anthemin loppupään sisältöä esitellään uudella videolla

Anthemin loppupään sisältöä esitellään tarkemmin tekijöiden uudella videolla.

7.2.2019 09:10

BioWare jatkaa tulevan Anthem-toimintaroolipelinsä esittelyä uudella videolla, joka keskittyy tuotoksen loppupelin sisältöön.

Tekijät esittelevät videolla laveasti pelin loppupään tekemisiä ja näyttää vain vilauksia näiden sisällöstä. Aiempia tehtäviä ja aktiviteetteja pystyy muun muassa pelaamaan uusiksi kuuden eri vaikeustason voimin, mikä puolestaan takaa entistä haastavampia koitoksia ja arvokkaampia varusteita.

Näiden lisäksi haastetta tuovat ryhmäpohjaiset Stronghold-tehtävät, jotka ovat eräitä pelin vaikeimpia ja palkitsevinta sisältöä. Ne ovat normaalitehtäviä pidempiä ja vaativat myös enemmän yhteistyötä tiimin kesken.

Kaikkein vaativimmat haasteet saapuvat kuitenkin tekijöiden lupaaman elävän maailman myötä, ja ne kantavat nimeä kataklysmit. Nämä ovat pelimaailmaan ilmestyviä rajallisen ajan olevia massiivisia tapahtumia, jotka mullistavat ympäristöä ja luovat kokonaan uudenlaisia pelitilanteita, vihollisia ja salaisuuksia.

Videolla käydään samalla läpi jälleen kerran hahmojen kustomointia ja varustelua, jonka tähdennetään olevan elintärkeässä asemassa pelin vaikeimpaan sisältöön sukeltaessa.

Anthem julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 22. helmikuuta.

Lisää luettavaa