Uppoudu kauniin Transistorin tunnelmaan kuuntelemalla pelin musiikkia

Supergiant Games on tarjonnut mahdollisuuden kuunnella koko Transistorin ääniraidan ilmaiseksi. Mikäli pelin peluu kuitenkin jo vähänkin kiinnostaa, kannattaa itse seikkailu kokea ensimmäiseksi.

22.5.2014 00:10

Yhdysvaltalaisen Supergiant Gamesin uutuuspeli Transistor on julkaistu. Parhaillaan peli on saatavilla niin pc:lle kuin PlayStation 4:llekin, joilla kumpaisellakin ainakin kriitikot ovat ehtineet ottaa sen vastaan jo varsin positiivisin mielin.

Mikäli peliin haluaa varsinkin fiiliksen osalta ottaa kuitenkin vielä varovaista ensituntumaa, on Supergiant tarjonnut tähän mielenkiintoisen keinon. Yhtiön toimesta Transistorin kantaviin voimiin lukeutuva pelin ääniraita on nimittäin julkaistu nyt kaikkien kuunneltavaksi sekä YouTubessa että Bandcampissa ja ilman mitään erityisempiä rajoituksia.

Kehittäjät itse suosittelevat, että mikäli vain mahdollista, kannattaa Transistor toki pelata mieluummin läpi ennen koko musiikkitarjonnan kuuntelua. Muistaa myös sopii, että pelin ääniraita on myös ostettavaksi esimerkiksi juuri Bandcampista tai vaikkapa Steaminkin kautta pelin kera.

Transistorin musiikkien sävellyksestä on ollut vastuussa Darren Korb, joka on samainen mies, joka vastasi myös Supergiantin aiemman pelin, Bastionin, musiikeista. Uutukaisen kohdalla äänimaailman roolista kertoo jotain jo se, että Transistorista löytyy oma nappinsa hyräilylle. Pelin päähenkilöllä on myös historiaa laulamisen kanssa.

Lisää luettavaa