Activision on vahvistanut julkaisupäivän Geometry Wars 3: Dimensionsille. Peli debytoi Steamissa ja Pohjois-Amerikan PlayStation Storessa marraskuun 25. päivä ja löytää tiensä sitten Xbox Onelle ja Xbox 360:lle maailmanlaajuisesti marraskuun 26. päivä.

Oletettavasti Euroopassa pelin PlayStation 4- ja PlayStation 3 -versiota pelataan myös vielä 26. päivä marraskuuta, mikäli yllätyksiä ei tapahdu.

Geometry Wars 3: Dimensions vie rakastetun pelisarjan kohti uusia ulottuvuuksia tarjoamalla kahden tatin voimin harrastettavaa arcade-räiskintää uudenlaisilla 3D-kentillä. Peliä on kehittänyt Lucid Games, joka koostuu useista vanhoista Bizarre Creationsin työntekijöistä, joskaan aikoinaan alkuperäiset Geometry Warsit suunnitellut Stephen Cakebreak ei ole osa kehitystiimiä.

Pelille kertyy hintaa noin 15 euroa.

Geometry Wars 3: Dimensions saa kunnian olla ensimmäinen peli vuosiin, joka julkaistaan Sierra-nimen alla. Activision ilmoitti elokuussa ottavansa legendaarisen pelitalon nimen jälleen käyttöönsä pyrkimyksenään luoda itselleen uuden pienempiin latauspeleihin keskittyvän julkaisuhaaran.

Geometry Warsin ohella Sierralta on jo tuloillaan myös kokonaan uusi King’s Quest -peli.

Lähde: Activision Games Blog

Lisää luettavaa