God of War Ragnarök on pitkän odotuksen jälkeen saapunut pelaajien koettavaksi tänään keskiviikkona 9. marraskuuta. Pelin kehittelijä Santa Monica Studio sekä PlayStation tahtoivat tuoda huomiota pelijulkaisulle myös vaikuttajien kautta ja värväsivätkin saksalaisen cosplay-yhteisön avukseen.

Uutuuspelin päähahmojen Kratoksen ja Atreus-pojan saappaisiin astuivat Maul Cosplay ja Corriban Cosplay. Kaksikko on melkolailla kuin ilmetyt hahmoesikuvansa; asut sekä maskeeraus on toteutettu hyvin yksityiskohtaisesti ja uskollisesti alkuperäsimalleja seuraten.

Asut ovat kumpainenkin Maul Cosplayn kädenjälkeä. Hän kertoo sosiaalisessa mediassaan aloittaneensa Kratos-asun luomisen jo vuonna 2020, mutta joutui laittamaan sen joksikin aikaa taka-alalle muiden projektien vaatiessa priorisointia. Siksi hän olikin erityisen mielissään PlayStationin otettua häneen yhteyttä tämän Ragnarök-yhteistyön tiimoilta. Asut syntyivät lopulta vain kuudessa viikossa ja hänen onnistui myös löytää sopiva henkilö Atreuksen rooliin.

Yhdessä he suuntasivat cosplay- ja henkilökuviin erikoistuneen valokuvaaja eosAndyn linssin eteen. Lopputulokset ovat nähtävissä alla.

 

Lisää luettavaa