Unreal Tournamentilla on tulevaisuus – ja se valottuu pian

Epic Games vihjailee, että Unreal Tournament ei ole kadonnut tyystin maailmasta.

4.5.2014 03:14

Epic Gamesin räiskintäpelisarja Unreal Tournament ei ole välttämättä niin kuollut kuin mitä moni on saattanut olettaa. Pelitalon perustajajäsen Mark Rein on omalla Twitter-tilillään kuuluttanut, että sarjalla on vielä jonkinlainen tulevaisuus, mihin mies on viitannut puheissaan käyttäen jopa sanaa ”paluu”.

Samansuuntaista säveltä on ehtinyt laulaa myös Epicin tuotantopomo Paul Meegan, joka yhdessä Reinin kanssa on ohjeistanut pelaajia pitämään silmänsä Epicin Twitch-kanavan suunnalla. Suomen aikaan torstai-iltana Epicin Unreal Tournament -suunnitelmista pitäisi selvitä enemmän.

Kiusoittelu on osin yllättävää, sillä vasta maaliskuussa Game Developers Conference -tapahtumassa Epic-johtaja Tim Sweeney totesi, ettei uutta Unreal Tournament -peliä ole parhaillaan suunnitteilla. Tietoa on voinut ollut hankala sulatella, sillä vuonna 1999 startanneen sarjan viimeisin osa nähtiin muikeat noin seitsemän vuotta sitten Unreal Tournament III:n muodossa.

Toistaiseksi tiedossa on ollut, että pelien osalta Epic Games on viime aikoina työstänyt kasaan lähinnä vain pc-räiskintä Fortnitea. Noin muuten yhtiö on tuntunut olleen enemmän kiinnostunut uuden Unreal Engine 4 -pelimoottorinsa kehittämisestä.

Lähde: Mark Rein (Twitter), Paul Meegan (Twitter), Gamespot

Lisää luettavaa