Unohdetaan ne aseet hetkeksi – GTA Onlinen seuraava suuri päivitys esiteltiin ja päivättiin

Autoilukulttuuri nousee kaiken keskiöön Los Santos Tunersin merkeissä.

15.7.2021 17:13

Los Santos Tuners on vahvistunut seuraavaksi suureksi Grand Theft Auto Onlinen päivitykseksi. Uutta sisältöä on luvassa niinkin nopeasti kuin 20. heinäkuuta, jolloin GTA:n verkkomaailma painottaa ennen kaikkea taas autokulttuuria.

Los Santos Tunersin keskiössä nähdään uusi sosiaalinen LS Car Meet -alue, jossa pelaajat voivat hengata ja esitellä autojaan ilman pelkoa siitä, että kukaan losauttaisi toista haulikolla naamariin. Car Meet pitää sisällään myös vapaasti käytössä olevan testiradan ja jäsenyyden voimin avautuvia kauppoja sekä haasteita. Tarjolle tuodaan samalla mahdollisuus kerätä erilaisten aktiviteettien kautta mainetta, joka avaa tietysti palkintoja tasojen keruun myötä.

Yhtälailla päivitykseltä sopii odottaa tuoreita autoilukeskeisiä tehtäviä sekä kokonaan uusia ajoneuvoja ja kilpa-ajosarjoja. Kaahaamaan päästään niin valmiilla radoilla käytävien katukisojen kuin vapaamuotoisempia Pursuit- ja Sprint-kisojen merkeissä. GTA Onlinen PS5- ja Xbox Series -versioiden saapuessa myöhemmin marraskuussa osa ajoneuvoista saa lisäksi tuoreita parannusmahdollisuuksia, joilla säätämään pääsee entisestään esimerkiksi nopeuden kaltaisia atribuutteja.

Alla ensimmäinen trailerimaistiainen tulevasta sekä kourallinen kuvia.

Lähde: Rockstar Games

Lisää luettavaa