Unohda Tampere – ylistetty 80 Days lähettää pc-pelaajatkin maailmanympärimatkalle

Mobiililaitteilla kovasti suitsutusta osakseen saaneen 80 Daysin matka kuljettaa sen seuraavaksi Windows- ja Mac-koneille.

13.9.2015 10:37

Vuosi sitten roimasti kiitosta kerännyt mobiilipeli 80 Days on saapumassa pc:lle. Syyskuun 29. päivä pelin brittiläinen kehittäjä Inkle on tuuppaamassa luomuksensa niin Steamiin, GOG.comiin kuin myös Humble Storeenkin, missä sitä on auttamassa nuori brittistudio Cape Guy.

Pc-versio 80 Daysista on rakennettu uusiksi Unity 5 -pelimoottoria käyttäen, minkä voimin varsinkin pelin ulkoasua on saatu hiottu hieman aiempaa nätimmäksi. Pc-version saapumisen kunniaksi Inkle on kehittänyt pelinsä kaikkiin versioihin nyt myös hieman lisäsisältöä, joka laajentaa peliä niin uusilla tapahtumilla kuin myös vierailtavissa olevilla kaupungeilla.

Pelinä 80 Days on Jules Vernen Maailman ympäri 80 päivässä -romaanin inspiroima seikkailukokemus. Kuten odottaa saattaa, on pelissä tarkoituksena lähteä maailmanympärimatkalle 1800-luvun hengessä, mikä vaatii pelaajalta sekä tarkkaa matka-aikataulujen hallintaa että myös käytössä olevasta matkabudjetista ja mukana kulkevista matkakumppaneista huolehtimista. Seikkailua rytmitetään eteenpäin tarinalla, joka rakentuu pelaajien tekemien valintojen mukaan.

80 Days tulee olemaan pelattavissa niin Windows- kuin Mac-koneillakin. Hintaa sille on kertymässä uusilla alustoilla noin kymmenisen euroa.

Lähde: Inkle

Lisää luettavaa