Uniikki pelihelmi Bounden liikuttaa nyt sekä omena- että androidikansaa

Omalaatuinen tanssipeli Bounden ei ole enää vain iOS-pelaajien koettavissa, sillä nyt jalalla voi laittaa koreasti myös Androidilla.

7.7.2014 23:36

Rahisee taskussasi sitten omppuluuri tai palanen androiditeknologiaa on hollantilaislähtöinen Bounden-peli parhaillaan käsiesi ulottuvilla. Applen laitteilla kesäkuussa debytoinut Game Oven -studion tuotos on ilmaantunut nyt saataville myös Google Play -kauppapaikalle, josta sen voi latailla itselleen 2,69 euron hintaan.

Mikäli Bounden pitäisi välttämättä lokeroida johonkin genreen, voisi se periaatteessa kuulua tanssipelien osastolle. Alustojensa ansiosta peli on kuitenkin huomattavasti rohkeampi ja innovatiivisempi kokonaisuus kuin moni alkujaan välttämättä odottaisi.

Boundenin lähestymistapa tanssimiseen on hyvinkin omalaatuinen moniin muihin tanssigenren edustajiin nähden. Sen sijaan, että peli yrittäisi välttämättä luoda illuusiota tanssimisesta, on tanssiminen Boundenissa itse asiassa paikoitellen jopa sivutuote, joka vain sattuu syntymään pelaamisen yhteydessä. Pääasiallinen tavoite pelissä on nimittäin suorittaa joukko kännykän ruudulla näkyviä esteratoja, joiden läpäiseminen vaatii tarkkaa ja rytmikästä kännykän heiluttelua kahden pelaajan toimesta.

Ratoja ei olla luotu myöskään vain täysin summanmutikassa, sillä pelin koreografiassa on auttanut Hollannin Kansallisbaletti. Mallia tanssahtelusta saa pelin trailerista.

Lähde: Playbounden.com

Lisää luettavaa