LittleBigPlanet-tekijöiden uusi luomispeli Dreams on päivätty varhaisjulkaisuversionsa osalta. Innokkaimpien käsiin tuore PS4-yksinoikeus suuntaa 16. huhtikuuta kustantaen 30 euroa.

Varhaisjulkaisussaan Dreams keskittyy antamaan pelaajille käyttöön täyden setillisen luomistyökalujaan säästäen täysversioon niin Dreamsin tarinatilan kuin virtuaalitodellisuustuen kaltaisia asioita. Uutta sisältöä pudotellaan mukaan myös tasaiseen tahtiin kehittäjien viilatessa peliä samalla valmiiksi varsinaista julkaisua varten.

Varhaisjulkaisuversion ostajat saavat luonnollisesti Dreamsin täysversion ilman lisäveloitusta, kun se valmistuu. Luomukset säilyvät myös hengissä täysversioon asti, minkä lisäksi pelin betassakin tehdyt asiat pysyvät varhaisjulkaisussa pelattavissa.

Toisin kuin Sony ja Media Molecule alunperin ilmoittivat, näyttäisi varhaisjulkaisuversio ilmestyvän saataville koko Eurooppaan vain muutaman maan sijasta. Näin ollen Suomessakin asti luomisen pitäisi onnistua huhtikuusta alkaen.

Täysin rajattomasti Dreamsin varhaisjulkaisupääsyä ei kaupitella. Sonyn mukaan vapaita paikkoja on rajatusti, joskaan tarkkaa määrää ei ole kerrottu. Rajauksilla on tarkoitus varmistaa, että pelaajilta saatava palautevirta pysyisi sujuvana.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa