Uncharted-vetäjä Amy Hennig Star Wars -kehittäjäksi Electronic Artsille

Amy Hennigin uran jatko on selvillä. Unchartedista ja Legacy of Kainista tunnettu nainen on siirtynyt Electronic Artsin omistaman Visceral Gamesin joukkoihin.

3.4.2014 22:55

Sonyn luottostudio Naughty Dogin hiljattain jättänyt pelinkehittäjä Amy Hennig on siirtynyt Electronic Artsille. Uncharted-sarjan entinen luova johtaja työskentelee jatkossa Dead Spacen luoneen Visceral Gamesin riveissä, jossa hän myös kantaa luovan johtajan titteliä.

Visceralilla Hennig pääsee välittömästi koviin hommiin, sillä vastuulleen hän saa studiossa kehitteillä olevan Star Wars -peliprojektin. Kyseessä on kokonaan erillinen tuotos kuin jo aiemmin julkistettu uusi DICEn kehittämä Star Wars: Battlefront -peli.

– Tämä mahdollisuus on nuoruuteni kahden vaikutusvaltaisimman kokemuksen yhtymäkohta, enkä voisi olla enempää innoissani lähdöstäni tälle polulle, Hennig kertoi Twitter-tilillään.

Unchartedin parissa tehdyn työnsä ohella Hennig tunnetaan erityisesti myös entisenä Crystal Dynamics -kehittäjänä, joka oli vetämässä vanhaa kunnon Legacy of Kain -sarjaa. Jo ennen näitä loiston hetkiä hän ehti kuitenkin myös jo aiemmin työskentelemään Electronic Artsilla muun muassa animoinnin parissa.

Lähde: EA, Amy Hennig (Twitter)

Lisää luettavaa