Uncharted-elokuva tarpoo yhä vastatuuleen – ohjaajan paikka on taas auki

Uncharted-elokuva on taas vailla ohjaaja, mutta maali ei ole silti välttämättä enää kaukana.

23.12.2018 18:36

Vuosia jumpattu virallinen Uncharted-elokuva ei ole säästynyt vielä ainakaan yhdeltä vastoinkäymiseltä.. Elokuva-alan julkaisu The Hollywood Reporter on kertonut, ettei projektiin jo parin vuoden ajan kiinnitettynä ollut ohjaaja Shawn Levy (Night at the Museum, Real Steel) on sivuuttanut hankkeen tämän uuden videopeliaiheisen Free Guy -leffan saatua vihreää valoa 20th Century Foxilta.

Elokuvan tähti Tom Holland on mitä ilmeisemmin edelleen kuitenkin mukana projektissa nuorena Nathan Drakena, eikä elokuvalla ole ohjaajan lähtemisestä huolimatta välttämättä enää pitkä matka tuotantovalmiuteen. Aiemmin elokuussa Levy vielä hehkutti, kuinka elokuvalla on kasassa jo mainio käsikirjoitus ja kuinka hänen projekteistaan se vaikutti olevan seuraava, joka pääsisi viimein kunnolla alkuun.

Lähimmäksi kunnollista Uncharted-elokuvaa päästiin sentään aiemmin tänä vuonna, kun kanadalainen elokuvantekijä Allan Ungar julkaisi oman fanitulkitansa Unchartedista noin vartin pituisen YouTube-pätkän muodossa. Lyhytelokuva sai erityisen paljon huomiota puoleensa sillä, että sitä tähditti Nathan Fillion.

Lähde: The Hollywood Reporter

Lisää luettavaa