Ultra Street Fighter IV on historiallisten vaihtoehtojen juhlaa

Capcom on paljastanut Ultra Street Fighter IV:n tuoreen Edition Select -ominaisuuden. Idean myötä peli tarjoaa pääsyn useisiin eri Street Fighter IV:n hahmoversioihin.

3.3.2014 22:40

Street Fighter IV on jo viisi vuotta vanha taisteluhirmu, eikä loppuakaan ole vielä näkyvissä. Kesän lähestyessä pelistä ollaan julkaisemassa jo tovin aikaa odotettu Ultra Street Fighter IV -versio, jota Capcom on hionut kasaan useammankin päivityksen ja pelaajapalautteen voimin.

Mikäli kuitenkin Street Fighter IV:n hahmojen ottama suunta ei enää juuri miellytä, on Ultra Street Fighter IV tuomassa juuri teille vaihtoehtoisesti käytettäväksi myös Edition Selectiksi kutsutun tuoreen ominaisuuden. Kyseinen idea tarjoaa pelaajille mahdollisuuden päättää hahmoa valitessaan, mitä versiota mistäkin taistelijastaan haluaakaan milloinkin käyttää. Tämä tarkoittaa, että paluut esimerkiksi alkuperäisen Street Fighter IV:n Sagatin pariin onnistuvat pelin uusimmassakin versiossa, jos moisella pelaaminen sattuu joissain tapauksissa innostamaan enemmän.

Täysin vapaasti Edition Selectista ei pääse Ultra Street Fighter IV:ssä kylläkään nauttimaan. Ominaisuus on lukittu tyystin paikallisesti pelattaviin mättömatseihin.

Lähde: Capcom, Shoryuken

Lisää luettavaa