Ulkoisella ja sisäisellä kauneudellaan hurmaava Ni no Kuni iski miljoonaan

Level 5:n ja Studio Ghiblin tuottama Ni no Kuni: Wrath of the White Witch on virallisesti ylittänyt toimituksillaan miljoonan pelin rajan. Kokonaisuudessaan sarja lähentelee toimituksillaan kahta miljoonaa.

9.3.2014 11:30

Hieman hajanaisesti pitkin maailmaa julkaistulla PlayStation 3 -roolipeli Ni no Kuni: The Wrath of the White Witchilla alkaa olla takanaan varsin hieno elämä. Peli nappasi heti julkaisujensa yhteydessä varsin päteviä arvosanoja, ja nyt julkaisija Namco on tiedottanut toimittaneensa jälleenmyyjille tuotosta maailmalla yhteensä 1,1 miljoonaa kappaletta.

Laskettaessa lukemaan mukaan myöskin vain Japanissa vuonna 2009 julkaistun pelin DS-version, kasvaa toimituslukema jo 1,7 miljoonaan. Viime vuoden syyskuussa Namco ilmoitti yhteislukeman kulkevan 1,4 miljoonassa. Tuolloin se ei tarkentanut versioiden myyntieroja.

Kummastakin Ni no Kunin versiosta on vastannut roolipelikonkari Level 5, joka sai apua myös animaatioelokuvistaan tunnetulta Studio Ghiblilta. Pelaaja-lehden arvostelun Wrath of the White Witchista voi kurkata tästä.

Lähde: Namco Bandai

Lisää luettavaa