Arvostelumenestykseksi osoittautunut Rayman Origins saattaa hyvinkin saada vielä jatkoa. Jatko-osan olemassaolosta on vihjaillut viimeisimpänä markkinointiyritys Arkenfordin mahdollinen kysely, jossa kuluttajilta on huhujen mukaan udeltu mielipiteitä seuraavan Rayman Originsin uudistuksista.

Kotakun nimettömän lähteen ottamien kuvien perusteella kysely paljastaisi uuden pelin sijoittuvan maailmoihin, joissa pelaajat saattaisivat saada vastaansa vampyyreja, lohikäärmeitä, Kreikan jumalia ja kummituksia. Kyselyn on kerrottu pitäneen sisällään myös jo jonkinlaista videokuvaa tulevasta pelistä.

Ubisoft on yksi Arkenfordin vakioasiakkaita.

Rayman Origins 2:sta on riittänyt puhetta aiemminkin. Vajaa kuukausi sitten Ubisoftin Brasilian toimitusjohtajan kerrottiin periaatteessa jo paljastaneen pelin olevan kehityksessä. Tästä huolimatta peliä ei ole vielä virallisesti ehditty julkistamaan.

Kenties kesäkuun E3-messuilla jatko-osasta saataisiin viimein varmempia tietoja.

Rayman Origins julkaistiin alkujaan viime vuonna. Peli ei ole ollut kovin mahdollinen myyntihitti, mutta tästäkin huolimatta sen on kerrottu tuottaneen Ubisoftille voittoa. Peli on tällä hetkellä saatavilla sekä PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle, Wiille, PlayStation Vitalle että pc:lle. Myös 3DS-versio on vielä kehitteillä.

Lähde: Kotaku, Kotaku Brazil

Lisää luettavaa