UFC 4 on nyt virallista – iskuja vaihdellaan PS4:llä ja Xbox Onella elokuussa

UFC-pelaaminen jatkuu vielä loppukesästä.

11.7.2020 17:30

Electronic Arts on julkistanut virallisesti uusimman vapaaottelupelinsä UFC 4:n. Sarjan viimeisin osa nähdään 14. elokuuta sekä PlayStation 4:llä että Xbox Onella, joskin EA Access -pelaajat saavat siihen pääsyn jo viikkoa aikaisemmin.

Uuden pelin hehkutetaan laittavan pelaajan omat taistelijahahmot kaiken keskiöön, mitä tuetaan hajanaisilla rakenteellisilla ja järjestelmällisillä uudistuksilla. Uratilassa omalle hahmolle luvataan kokonaan uusia keinoja rakentaa näiden taustarinaa ja myös ihmissuhteilla on merkitystä kumppanuuksien ja kilpatilanteiden syntymisessä. Tehtävissä olevilla valinnoilla EA lupaa, että kaikki urapelikerrat ovat aina hieman erilaisia.

Noin muuten odotettavissa on uusiksi laitettuja mattomekaniikkoja, tuoreita taisteluympäristöjä ja läpi eri tilojen kantautuva etenemispisteytys. Fiilistelevä ensitraileri on nähtävissä alta.

Ilmeisesti tulossa on vielä myös uuden sukupolven versiot, sillä amerikkalainen ikärajaorganisaatio ESRB on tarkastanut ikäluokituksen myös PS5- ja Xbox Series X -pelaajia varten.

Lähde: EA, ESRB

Lisää luettavaa